pogon

Brandovi

Sangean

Tvrtka Sangean utemeljena je 1974. godine, a danas slovi kao vodeći dizajner i proizvođač radiouređaja i drugih audioaparata iznimno visoke kvalitete. Titulu prvaka u proizvodnji radija tvrtki je, uz dugogodišnju tradiciju, osigurala stalna predanost inovaciji, razvoju i napretku. Iz tog je razloga Sangean također dobitnik brojnih internacionalnih nagrada za kvalitetu i inovativni dizajn.

Kao predvodnik noviteta na tržištu radio i audiouređaja, tvrtka Sangean danas ponosno predstavlja mnoge suvremene karakteristike u području digitalnih radiouređaja poput DAB (Digital Audio Broadcasting) / DAB plus radija te Wi-Fi internetskoga radija, neki od kojih su opremljeni i kućištem za iPod ili iPhone. 

S više od 40 godina iskustva, tradicije i posvećenosti kvaliteti proizvoda, tvrtka Sangean i dalje ostaje prvi odabir brojnih zadovoljnih klijenata diljem svijeta.

www.sangean.eu

 

Roadstar

Od 1976. godine tvrtka Roadstar poznata je kao vodeći tehnološki proizvođač čiji proizvodi dominiraju tržištem stereouređaja za automobile. Osamdesetih godina tvrtka je proširila proizvodnju visoko naprednim audio i videouređajima, učvrstivši na tržištu poziciju vodećega specijalista za proizvodnju mobilne audio i videotehnologije.

Ranih devedesetih, na početku 'ere mobilne telefonije' u Europi, Roadstar se predstavio kao jedan od predvodnika u proizvodnji mobilnih telefona namijenjenih korištenju u automobilu.

Tvrtka Roadstar kontinuirano nadograđuje ponudu trendovskim i inovativnim električnim proizvodima za kućnu i mobilnu uporabu. Proizvodi tvrtke Roadstar spoj su najsuvremenijih tehnoloških i dizajnerskih koncepata, a svojim naprednim performasama i inovativnim stilom potrošačima osiguravaju užitak i funkcionalnost.

Uvozni i distribucijski centar tvrtke za područje Europe smješten je u Švicarskoj.

www.roadstar.com

 

Imetec

Imetec je jedan od vodećih talijanskih proizvođača inovativnih kućanskih aparata. Prisutan je na najvažnijim međunarodnim tržištima, gdje je svoj položaj učvrstio osmišljavanjem posebne marketinške strategije za svaku pojedinačnu zemlju.

Tvrtka je osnovana 1970. godine pokretanjem uspješnoga program grijaćih deka i postelja − "Scaldasonno", što je bila odskočna daska za internacionalan uspjeh novih programa "Bellissima" i Beauty range (aparati za njegu kose), čime je postigla vodeću poziciju na talijanskome tržištu.

Imetecova su ciljna skupina potrošača ljudi koji brinu o zdravlju i izgledu, a pritom im je podjednako važna i briga za okoliš.

Kako je tržišna potražnja svakim danom sve istančanija, inovatorstvo u Imetecu nikad ne prestaje. Talijanski dizajn svake godine nudi nove proizvode koji iznenađuju izgledom i svrsishodnošću. Inovativni proizvodi prate trendove koje potrošači najviše cijene: modu, talijanski stil, ergonomiju i naprednu tehnologiju koja omogućuje vrhunsku njegu i zdravlje. Imetec je jedna od prvih tvrtki koja je dobila certifikat kvalitete ISO 9001.

www.imetec.com

 

Meta System

Tvrtka Meta System Spa osnovana je 1973. godine u talijanskome gradu Reggio Emilia. Meta System Spa dio je MetaSystem Group proizvodnje specijalizirane za proučavanje, razvoj i proizvodnju naprednih elektroničkih sigurnosnih sustava, namijenjenih automobilskome, motociklističkom i energetskom tržištu.

Meta System surađuje s vodećim svjetskim tvrtkama, proizvođačima automobila i motocikala, za koje osmišljava i proizvodi specijalizirane uređaje, aktivne ili pasivne elektroničke zaštitne sustave i druga visoko inovativna tehnološka rješenja.

www.metasystem.it

 

Panasonic

Korporacija Panasonic jedan je od najvećih proizvođača elektroničkih uređaja u svijetu, a zastupljena je s više od 634 tvrtke diljem svih kontinenata.

Povijest Panasonica seže još u davnu 1918. godinu. Otad do danas tvrtka se ulaganjem i razvojem razvila u jednu od vodećih svjetskih korporacija specijaliziranih za elektroniku.

Dugogodišnja uspješnost tvrtke temeljena je na osluškivanju želja klijenata, inovativnim tehnologijama, visokoj kvaliteti, trendovskom dizajnu i vrhunskoj usluzi.

www.aircon.panasonic.eu/HR_hr/

 

Inventor

Svojim klijentima diljem svijeta Inventor po najpovoljnijim cijenama osigurava najkvalitetnije klimatizacijske uređaje proizvedene u vodećim svjetskim tvrtkama tog profila. Uz fleksibilnost usluga i proizvoda, tvrtka Inventor orijentirana je i na individualan rad s klijentima, odnosno posluje po specifičnim uvjetima pojedinih potrošača.

Paleta proizvoda koje nudi Inventor stalno se nadograđuje i proširuje, ovisno o svjetskim klimatizacijskim trendovima, potrebama i zahtjevima potrošača te društvenim i ekološkim trendovima.

Sjedišta Inventora smješena su u Grčkoj (Atena), Rumunjskoj (Bukurešt) i Kini (Guangdong).

www.inventorairconditioner.com


Audiodesign

Talijanska tvrtka Audiodesign iza sebe ima više od 30 godina iskustva proizvodnje visoko kvalitetnih i trendovskih audio uređaja za automobile.

Dugogodišnja je misija tvrtke proizvodnja i ponuda vrhunskih i najsuvremenijih uređaja po najpovoljnijim cijenama.

www.audiodesign.it

 

Ardes

Tvrtka je osnovana 1992. godine u Valle Seviani (Bergamo) u Italiji, no povijest proizvodnje malih kućanskih aparata traje već više od 60 godina. Veći dio njihova proizvodnog programa još uvijek se proizvodi u Italiji. Proizvodi su rezultat spoja talijanskoga dizajna i kreativnosti. Ardesovi proizvodi zastupljeni su u više od 50 zemalja diljem svijeta.

Svi su proizvodi testirani i kontrolirani u Ardesovu internom laboratoriju te posjeduju certifikate za kvalitetu, izdane od najvažnijih inspekcijskih tvrtki poput VDE, IMQ I TUV. Kao tvrtka kojoj je iznimno bitno očuvanje okoliša, Ardes je jedan od osnivača ECOPED asosijacije. Sigurnost proizvoda i radnika također je na prvome mjestu te iz tog razloga Ardes posjeduje certifikat BS OHSAS 18001.

www.ardes.it

 

Omb

Talijanska tvrtka OMB već je više od 40 godina posvećena proizvodnji visoko kvalitetnih nosača za televizore, ali i za drugu audio i videoopremu.

Inovativnim, estetskim i tehnološki naprednim solucijama, ekološkom proizvodnjom te prihvatljivim cijenama, OMB se na internacionalnome tržištu učvrstio diljem svih pet kontinenata, a svoje proizvode izvozi u više od 40 zemalja svijeta.

www.ombitaly.it

 

ee-otpad letak